tees
music
badges
books

Dodacia lehota tovaru formou dobierky je vrámci Slovenskej republiky cca 5-7 kalendárnych dní odo dňa prijatia objednávky. Potlač tričiek je realizovaná sieťolačou. Všetky tričká sú v štandardných veľkostiach.

Ošetrenie tovaru: Textil sa môže prať a žehliť len prevrátený na rubovú stranu. Potlač sa nesmie žehliť. Prať sa môže pri teplote vody max. 40ˇC, pri praní sa nesmie používať prací prášok obsahujúci chlór a bieliace prostriedky. Textil sa nesmie sušiť v sušičke.

Ak neviete ako nakupovať, stačí, ak si vyberiete tričko, zvolíte jeho veľkosť a stlačíte ikonku s taškou, ktorá sa pri ňom nachádza. Vľavo hore v záhlaví stránky sa objaví počet objednaných produktov. Ak ste sa rozhodli, kliknete "prezri"( vľavo v záhlaví stránky) a objaví sa vám zoznam vloženého tovaru, ako aj formulár na odoslanie objednávky. Ďalej stačí už len odoslať objednávku alebo pokračovať v nákupe.

Obchodné podmienky - Všeobecné obchodné podmienky a ochrana osobných údajov:
Prevádzkovateľom internetového obchodu www.bizarrepublic.sk je:
Silberman s.r.o.
Sídlo firmy: Hudecova 4
84104 Bratislava


IČO: 35 712 708
DIČ: 2020217958
IČ DPH: SK2020217958

IBAN: SK69 1100 0000 0026 2010 0503

tel: 00421 902 146 957
e-mail: store@bizarrepublic.sk

Podnikateľský subjekt je zapísaný v OR SR-14199/BA, vydal Okresný súd Bratislava I

Dozorný orgán: Inšpektorát SOI (Slovenská obchodná inšpekcia) pre Bratislavský kraj. Prievozská 32. P.O. Box 5. 820 07 Bratislava 27. E-mail: ba@soi.sk.

Ceny: Všetky ceny tovaru a služieb sú uvádzané vrátane zodpovedajúcej DPH (pri knihách 10%, pri ostatnom tovare 20%).

Doprava: Poplatok za poštovné a balné je od nákupu nad 29 Eur zahrnutý v cene tovaru.
Poštovné k nákupu do 29 Eur je:
3 Eur dobierka
1.5 Eur platba prevodom
Pri zásielkach do zahraničia je cena poštovného a balného vyrátaná osobitne. Konečnú cenu Vašej objednávky nájdete vždy v potvrdení objednávky, cenu poštovného na zaslanej e-faktúre.
V prípade dobierky do Českej republiky sa cena vypočíta podľa aktuálneho denného kurzu EUR/CZK.

Platba vopred: V prípade, že ste zaškrtli platba vopred, je týmto vyžadované platba za tovar vopred. V takomto prípade vám ešte pred platbou zašleme všetky potrebné údaje k platbe spolu so sumou za objednaný tovar vo forme e-faktúry. Spracovanie faktúry môže nejaký čas trvať, prosíme vás o trpezlivosť. V prípade, že od nás nedostane na e-mail žiadne potvrdenie objednávky, napíšte nám prosím na: store@bizarrepublic.sk. Môžete prípadne uviesť alternatívnu adresu, je možné, že tú našu blokuje provider.

Objednávanie tovaru: Kúpa tovaru je možná registráciou v sekcii Log in sa resp. Register a následným vyplnením požadovaných údajov. Nakúpiť však môžete aj bez registrácie priamo kliknutím na ‘’nákupný košík'', kde potom stačí vyplniť údaje potrebné k úspešnému uzavretiu objednávky. Po záväznom potvrdení objednávky dostanete okamžite spätné potvrdenie o jej prijatí na e-mailovú adresu, ktorú ste uviedli v kontaktných údajoch. Súčasťou objednávky (po vyplnení správnych údajov a odkliknutí tlačidla odoslať objednávku) je povinnosť zaplatiť cenu za objednaný tovar.

Dodacie lehoty: Za dodanie tovaru sa považuje jeho prevzatie. Tovar posielame zvyčajne do 5 pracovných dní od objednania (ak je tovar skladom), najneskôr však do 7 dní (pokiaľ nie je uvedené inak) odo dňa doručenia objednávky, alebo po jej autorizácii. Hneď ako objednávku vyexpedujeme, budeme Vás informovať e-mailom do 48 hodín od odoslania. E-mail si pozorne prečítajte. Nájdete v ňom užitočné informácie o prípadných komplikáciách pri doručovaní. V prípade, že by sa vyskytli nepredvídateľné okolnosti, vyhradzujeme si právo na predĺženie dodacej doby, o čom Vás však budeme hneď informovať. Kedže ide o limitované série tričiek, môže sa stať, že napriek tomu že v čase objednania bol tovar uvedený ako dostupný na sklade, v skutočnosti si ho niekto tesne pred vami objednal a je vypredný. V takomto prípade vás o tom budeme informovať v e-maily a ponúkneme vám čo najlepšiu alternatívu (rovnaký dizajn, iná farebná kombinácia). Tovar Vám bude dodaný v kartónovej obálke.

Ku každej zásielke je elektronicky zasielaná aj faktúra, ktorá zároveň slúži ako záručný list / elektronické faktúry preferujeme kvôli ekológii a dokument je platný rovnako ako papierový. Ak ste zaškrtli doručenie vytlačenej faktúry, túto nájdete pribalenú v obálke. Ak ste faktúru náhodou nedostali, dajte nám, prosím, čo najskôr vedieť na store@bizarrepublic.sk

Záručná doba: Na všetok tovar máte zo zákona záruku 24 mesiacov, ktorá začína plynúť dňom prevzatia tovaru. Reklamácie v našom obchode sa riadia podmienkami, ktoré platia v akejkoľvek bežnej kamennej predajni v súlade so zákonom. Počas tejto doby je predávajúci je zodpovedný za vady tovaru, pokiaľ kupujúci spĺňa tieto reklamačné podmienky (ako je aj správne ošetrenie tovaru, uvedené vyššie).

Vrátenie tovaru: Všetok tovar zakúpený v našom internetovom obchode www.bizarrepublic.sk, môžete bez udania dôvodu vrátiť do 14 dní od jeho prevzatia, na základe zákona č. 102/2014 o ochrane spotrebiteľa pri predaji tovaru alebo poskytovaní služieb na základe zmluvy uzavretej na diaľku. Právo na odstúpenie od zmluvy môžete uplatniť telefonicky, mailom alebo v listinnej podobe (vzor nájdete na: http://www.uspesne-podnikanie.sk/vzorovy-formular-na-odstupenie-od-zmluvy ). Tovar však nesmie byť poškodený alebo zjavne používaný. Tovar je potrebné doručiť do 14 dní na našu adresu spolu s kópiou faktúry a krátkym sprievodným listom, v ktorom bude uvedené aj číslo účtu pre spätný prevod peňazí vrátane poštovného a balného. Po vzájomnej dohode je možné túto dobu predĺžiť a rovnako je možné sa dohodnúť aj na osobnej výmene tovaru. Tričká je možné vymeniť za inú veľkosť ako aj za iný dizajn. Čo sa týka výmeny poštou - najlepšie je, ak tovar pošlete ako balík alebo list s doporučenou zásielkou (aby sa niekde nestratil a zároveň máte doklad o odoslaní, môžete sa však rozhodnúť aj pre normálny list), určite nie na dobierku. Odstúpenie od zmluvy nie je možné v prípade, že ide o rozbalené CD. Zásielka zaslaná na dobierku nebude z našej strany prebraná, a teda sa Vám vráti nazad. V prípade odstúpenia od zmluvy znáša zákazník náklady na vrátenie tovaru (poštovné a balné, kuriér a pod.).

Poštová adresa pre zasielanie vráteného tovaru pre objednávky zo SR a zahraničia:
Silberman s.r.o.
Piešťanská 3
813 02 Bratislava
Slovenská republika

Reklamovanie (výmena) tovaru: Záručná doba na všetok tovar objednaný v našom internetovom obchode www.bizarrepublic.sk je 24 mesiacov.

Ak chcete tovar reklamovať, je najlepšie, ak nám vopred napíšete e-mail na: store@bizarrepublic.sk



Reklamovaný tovar nám potom v nepoškodenom stave zašlite spolu s kópiou faktúry a krátkym sprievodným listom o závade alebo požadovanej výmene tovaru. Po dohode je možné využiť osobné vrátenie/výmenu tovaru. Tovar je najlepšie posielať doporučene ako balík alebo list (nie na dobierku) na adresu:
Silberman s.r.o.
Piešťanská 3
813 02 Bratislava

Alternatívne riešenie sporov: Nakupujúci – spotrebiteľ – má právo obrátiť sa na predávajúceho so žiadosťou o nápravu (e-mailom na store@bizarrepublic.sk), ak nie je spokojný so spôsobom, ktorým predávajúci vybavil jeho reklamáciu alebo ak sa domnieva, že predávajúci porušil jeho práva. Ak predávajúci odpovie na túto žiadosť zamietavo alebo na ňu neodpovie do 30 dní od jej odoslania, spotrebiteľ má právo podať návrh na začatie alternatívneho riešenia sporu subjektu alternatívneho riešenia sporov (ďalej len subjekt ARS) podľa zákona 391/2015 Z.z. ARS subjektami sú orgány a oprávnené právnické osoby podľa §3 zákona 391/2015 Z.z. Návrh môže spotrebiteľ podať spôsobom určeným podľa §12 Zákona 391/2015 Z.z.
Spotrebiteľ môže podať sťažnosť aj prostredníctvom platformy alternatívneho riešenia sporov RSO, ktorá je dostupná online na http://ec.europa.eu/consumers/odr/index_en.htm.
Alternatívne riešenie sporov môže využiť len spotrebiteľ – fyzická osoba, ktorá pri uzatváraní a plnení spotrebiteľskej zmluvy nekoná v rámci predmetu svojej podnikateľskej činnosti, zamestnania alebo povolania. Alternatívne riešenie sporov sa týka len sporu medzi spotrebiteľom a predávajúcim, vyplývajúceho zo spotrebiteľskej zmluvy alebo súvisiaceho so spotrebiteľskou zmluvou. Alternatívne riešenie sporov sa týka len zmlúv uzatvorených na diaľku. Alternatívne riešenie sporov sa netýka sporov, kde hodnota sporu neprevyšuje sumu 20 EUR. Subjekt ARS môže od spotrebiteľa požadovať úhradu poplatku za začatie alternatívneho riešenia sporu maximálne do výšky 5 EUR s DPH.

Kvôli elektronickej forme objednávania je nutné poskytnutie Vašich osobných údajov. Rešpektujeme Vaše súkromie a preto sú objednávky zasielané prostredníctvom bezpečného objednávacieho systému, vďaka ktorému sú Vaše osobné údaje a údaje objednávky chránené proti neoprávnenému nahliadnutiu a zneužitiu. Vaše osobné údaje nebudeme zverejňovať, ani poskytovať niekomu inému.

Keďže majú niektoré Vami poskytnuté informácie povahu osobných údajov, pri ich ochrane sa riadime Zákonom č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v informačných systémoch. Využívame ich výsostne pre účely účtovného a fakturačného systému a aby sme Vám ušetrili čas aj nervy pri ich neustálom vypisovaní. Odoslaním objednávky nám udeľujete v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov súhlas so spracúvaním Vašich osobných údajov uvedených v objednávke za účelom vybavenia objednávky a dodania tovaru, a to na dobu nevyhnutú na plnenie zmluvy predávajúcim. Poskytnutie Vašich osobných údajov je dobrovoľné. Váš súhlas máte právo kedykoľvek odvolať, a to písomnou formou na našu adresu. Súhlas zanikne v lehote 1 mesiaca od doručenia odvolania Vášho súhlasu a údaje budú vymazané.

The goods delivery is limited only to European countries. Postage cost (except Slovakia and Czech Republic) is between 4,5-12 EUR depending on the package weight and the destination and will be charged separately. In case of any doubt about ordering here, just send us an e-mail with all usually required information. Delivery time of the products in European countries is about two weeks from the receipt of an order. Printmaking of the tee is realized as silk-screen print /serigraphy. All the tees are of standard sizes.

If you do not know what to do, just select a tee, choose its size and click on the bag icon beside the product picture. On the head of the page amount of ordered products will appear beside the bag icon. If you have already made a decision, click on "check" (at the head of the page) and the list of the ordered products as well as the ordering form will appear. Then just e-mail the order or go on with your shopping.

Care of the products: textile may be washed and ironed on on the reverse side. Printing must not be ironed. Washing in maximum 40ˇC warm water is recommended, do not use the washing powder with chloral or bleaching additives. Do not dry the textile in a dryer. If you keep to these conditions of care, there is a standard two years guaranty for the textile and the printing.

Electronic form of orders require providing us with personal data. Your privacy is fully respected and therefore the orders are sent thru safe ordering system, thanks to which your personal data as well as those of your orders are protected against unjustified looks or abuse. All your personal data will be kept secret and will not be provided to the third parties.

Všetky ceny sú od nákupu 29 Eur vrátene poštovného a balného /Free shipping from 29 EUR in Slovakia Kvalitné tričká od slovenských dizajnérov v limitovaných edíciách za prístupné ceny.